Edward Rubikons Mysterier: Kong Grimms Hevn

Barnebok/tegneserie

Cappelen Damm, 2016

Illustratør: Andreas Iversen

Faren til Edward jobber på Grimsrud festning, hvor de nettopp har funnet en skjult gravkrypt. Men når de forsøker å åpne graven, begynner festningen å rase sammen. Edward og Kasper skjønner at det ligger noe overnaturlig bak, og bestemmer seg for å etterforske saken. Det viser seg at krypten var hvilestedet til den onde Kong Grimm. Nå planlegger han å vekke sin gamle hær fra de døde og fullføre det han aldri klarte i live – å ta over byen.

Edward Rubikons Mysterier er en blanding av roman og tegneserie

 

«Og så finnes det bøker barn selv av egen fri vilje kaster seg over og sluker i løpet av en kveld. Første bok i «Edward Rubikon»-serien, er en slik bok.»

Anmeldelse i VG av Gabriel Michael Vosgraff Moro