Edward Rubikons mysterier: Draugens vrede

Barnebok/tegneserie

Cappelen Damm, 2021

Illustratør: Andreas Iversen

Åtte skipsforlis i løpet av en uke – det er mye, selv for Grimsrudkysten. Voldsomme stormer dukker opp på et øyeblikk. Båter senkes på uforklarlig vis. Og hvor kommer all den tangen fra? Edward og vennene hans drar ut på sjøen for å komme til bunns i mysteriet, og Edward må møte sin aller største frykt. Hva er det egentlig som skjuler seg nede i dypet?

«Dette er en ypperlig bok å lese en regnværsdag i denne årstiden, nå som det nærmer seg Halloween, eller om man er i den alderen når man begynner å interessere seg for grøssere. Synes også at illustrasjonene er med på å løfte historien med sine detaljer og stemningsfulle uttrykk. Så Kirkwood Brown og Iversen er et godt team!» – I bokhylla

«Spennende, fantasifull og morsom tegneseriefortelling» – Sandefjords blad, 18. mars 2022