Edward Rubikons mysterier: Tidsvampyrene

Barnebok/tegneserie

Cappelen Damm, 2022

Illustratør: Andreas Iversen

Bestevennene til Edward er forsvunnet. Og det rare er at ingen husker dem, ikke engang foreldrene deres. Bortsett fra Edward. Han er den eneste som kan redde dem nå! Edward kaster seg ut i et livsfarlig oppdrag med tidsreiser og utenomjordiske vesener. Men kan man endre på noe som allerede har skjedd? Og hva er egentlig en tidsvampyr?

Edward Rubikon er monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira beskytter han småbyen Grimsrud mot overnaturlige trusler.

«Boken kombinerer tekst, illustrasjoner og tegneseriepartier på en ypperlig måte» – Foreningen les

«Kanskje en av de mest spennende hittil? I hvert fall blir nysgjerrigheten min pirret, og jeg blir dratt med inn i handlingen. Tankelek med tidsreiser og hvordan fremtiden kan endres fra fortiden, er spennende og interessant» – Tulleruska’s World