There’s Something in the Barn

Norgespremiere 10. november 2023

Regissør: Magnus Martens

Produsent: Kjetil Omberg og Jørgen Storm Rosenberg

Manus: Aleksander Kirkwood Brown

Foto: Mika Orasmaa

Produksjonsselskap: 74 Entertainment, Charades, Don Films, XYZ Films

Med: Martin Starr, Amrita Acharia, Kiran Shah, Zoe Winther-Hansen, Townes Bunner, Calle Hellevang Larsen, Henriette Steenstrup, Jeppe Beck Laursen, Paul Monaghan, Alexander Karlsen El Younoussi

Etter å ha arvet en gård i Gudbrandsdalen flytter en amerikansk familie til Norge for å komme nærmere røttene. En livslang drøm går i oppfyllelse. Men mystiske ting begynner snart å skje, de er nemlig ikke de eneste som bor på gården. I mørket skjuler det seg en skapning man tidligere trodde kun tilhørte norsk folketro – selveste fjøsnissen. Om ikke håndtert riktig, vil den lille nissen gjøre drømmen deres om til et grusomt mareritt. Reglene er tilsynelatende enkle: Ingen sterke lys, ingen høye lyder, og det aller viktigste – ikke glem å gi ham grøt på julaften!

Trailer

IMDb

Rotten Tomatoes